Za "Ponosnu karticu" se prijavile 52 porodice

Srna
Foto: Vikipedija

KOSTAJNICA- U Kostajnici su se za "Ponosnu karticu" prijavile 52 porodice sa troje i više djece, uz koju će u okviru projekta "Prijatelji porodice" moći ostvariti popust prilikom kupovine, rekao je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

Pašić je naveo da će vlasnici kartice popust imati kod privrednih subjekata koji zaključe ugovor sa Fondacijom "Za porodicu", koja realizuje projekat "Prijatelji porodice".

Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su 17. marta načelnik opštine Kostajnica Nikola Janjetović i predsjednik Fondacije "Za porodicu" Dragan Dakić.

"Načelnik je pozvao kostajničke privrednike da se uključe u projekat kao prijatelji porodice, odnosno davaoci popusta na svoje robe ili usluge porodicama sa troje i više djece, te da na taj način podrže porodice i natalitet", rekao je Pašić.

On je dodao da je, osim podrške natalitetu, projekat koncipiran tako da sadrži i mjere podrške lokalnoj privredi.

"Podsticaj privrednom razvoju ogleda se u tome što je za sve Prijatelje porodice obezbijeđeno besplatno korištenje jedinstvene elektronske prodajne platforme putem koje privrednici mogu plasirati svoje proizvode i usluge svim ciljnim grupama na tržištu", pojasnio je Pašić.

Pašić je naveo da je ovaj projekat u Kostajnici već podržalo tekstilno preduzeće "Sana Linea".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana