Vrijedna donacija stigla u šamačku srednju školu

Srna
Foto: Srna

ŠAMAC - U Srednju školu "Nikola Tesla" dopremljena je donacija porodice i prijatelja Miroslava Stojnića sa kojima već 29 godina zajedno rade i pomažu po cijeloj Republici Srpskoj.

Zahvaljujući na donaciji, direktor Srednje škole "Nikola Tesla" Smilja Nišić rekla je Srni da su dobili donaciju u vidu školskog namještaja i laptopa koji će učenicima omogućiti bolji i efikasniji rad unutar škole.

"Dobili smo 25 laptopa i oformili kabinet za ekonomiste, a stigla nam je i donacija u vidu stolova i stolica pa smo opremili osam učionica. Radimo konstantno na poboljšanju uslova rada unutar škole", kaže Nišićeva.

Ona ističe da će u narednom periodu biti opremljen i kabinet za fizioterapeute.

"Imamo kabinet informatike, STEM kabinet i sad kabinet za ekonomiste, imamo kabinet hemije, fizike, biologije, većim dijelom nam je škola opremljena", rekla je Nišićeva.

Načelnik Službe za društvene djelatnosti i poslove civilne zaštite Mišo Dervenić kaže da je ovo donacija od Miroslava Stojnića, njegove porodice i njihovih prijatelja sa kojima već 29 godina zajedno rade i pomažu po cijeloj Republici Srpskoj.

Donacija je stigla od Miroslava Stojnića i članova Borilačkog centra "Reintal" i Moto-kluba "Tof Aaher AU" iz Švajcarske.

On je dodao da je posrednik u obezbjeđenju donacije Zagorka Jović iz Teslića koja je prijatelj sa Stojnićem.

Donacija je stigla preko opštine Šamac, nakon razgovora između Stojnića i načelnika opštine Đorđa Milićevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana