Višković: U toku realizacija blizu dva miliona KM investicija u Milićima

Srna
Višković: U toku realizacija blizu dva miliona KM investicija u Milićima

Milići - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je danas da je SNSD u Milićima u proteklom periodu, uprkos krizi i lošem privrednom ambijentu, uspio ne samo da sačuva broj zaposlenih, već da ga i poveća, te da u ovom momentu realizuje, ili treba da krene u realizaciju, blizu 2.000.000 KM investicija.

"Jedna smo od rijetkih lokalnih zajednica koja je na tom fonu da sve ono što je ovdje radilo prije nesretnih ratnih dešavanja, radi i danas. Osim žIntalaž, čiji je status u fazi rješavanja, nema nijednog privrednog subjekta u Milićima koji je u značajnijim problemima", rekao je Višković novinarima.


On je naveo da od političkih partija koje učestvuju na predstojećim lokalnim izborima očekuje da se takmiče u tome ko nudi više i ko može više da uradi za građane u lokalnim zajednicama i da se po tome mjeri njihova vrijednost.

"U politici ima pravilo koje glasi da nije samo dovoljno pričati i obećavati, nego morate u nešto da župretež prstom i da narod vidi da je to nešto urađeno. Ako vam kažem da u ovom momentu u Milićima realizujemo, ili treba da krenemo u realizaciju, blizu 2.000.000 KM investicija, onda to dovoljno govori", rekao je Višković.

On je dodao da na oktobarskim izborima očekuje pobjedu SNSD-a u Milićima.

Kandidat SNSD-a za načelnika Milića Momir Lazarević novinarima je rekao da stranka od ponedjeljka, 5. septembra, počinje intenzivnu aktivnost u mjesnim odborima, s ciljem da građanima na naposredan način predstavi svoj izborni program.

"Očekujem korektnu kampanju. Nije naš interes da izborne rivale omalovažavamo i da se njima bavimo. Vodićemo svoju kampanju i govorićemo ono što mi možemo i planiramo da uradimo u Milićima", rekao je Lazarević.

Predstavljanjem kandidata sa oktobarske lokalne izbore i promocijom predizbornog bilborda, Opštinski odbor SNSD-a Milići danas je počeo predizbornu kampanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana