Više naselja u Istočnom Sarajevu bez vode od večeras do sutra ujutru

Srna
Više naselja u Istočnom Sarajevu bez vode od večeras do sutra ujutru

Istočno Sarajevo - Naselje starosjedilaca, Vojkovići i Dobrinja četiri, te Ulica Ive Andrića u Istočnom Sarajevu neće imati vode od večeras do sutra ujutru, najavljeno je iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Istočno Novo Sarajevo.

Ova naselja ostaće bez vodosnabdijevanja od večeras u 19.00 časova do 6.00 časova ujutru zbog preraspodjele raspoloživih količina vode radi akumuliranja na glavnom rezervoaru filter postrojenja.

Potrošače iz Gornjeg Kotorca koji su ostali bez vode iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" obavještavaju da je u toku montaža novog postrojenja u pumpnoj stanici "Kotorac".

U ulicama Ilidžanska, dio Starine Novaka, dio Svetosavske do stabilizacije u vodosnabdijevanju doći će u noćnim satima, dok potrošači u ulicama Cara Lazara, Cara Dušana, Karađorđeve, Đure Jakšića i dio naselja Toplik normalizovanje vodosnabdijevanja mogu očekivati od 20.00 časova.

Iz "Vodovoda i kanalizacije" apeluju da građani racionalno troše vodu da zbog nedovoljne količin.

Sve promjene u vodosnabdijevanju biće ažurirane na veb-stranici preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Istočno Novo Sarajevo, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana