Uručene međunarodne diplome Centra “Kembridž”

Srna
Uručene međunarodne diplome Centra “Kembridž”

BILEĆA - Polaznicima škole stranih jezika Centar “Kembridž” večeras su u Bileći uručene međunarodno priznate diplome iz engleskog jezika.

Diplome, koje su priznate širom svijeta, steklo je u ovoj i prošloj godini 26 polaznika te škole iz Trebinja, Bileće i Gacka, a diplome su im objedinjeno uručene večeras, jer dodjela nije održana lani zbog epidemije korona virusa.

Oni su položili ispite iz engleskog jezika na nivoima B1, B2 i C1 Zajedničkog evropskog okvira.

“Ove diplome su izuzetno značajne, jer ih priznaju mnoge institucije i firme u svijetu, što onima koji ih steknu omogućava veći uspjeh u školovanju i profesionalnom životu”, istakli su u Centru “Kembridž”.

Centar “Kembridž”, koji radi u Trebinju, Bileći, Gacku i Nevesinju, postoji već skoro 20 godina, a više od 15 godina mnogo polaznika ove škole uspješno je položilo međunarodne ispite iz engleskog jezika na raznim novoima, od A2 do C1 Zajedničkog evropskog okvira.

Taj centar organizovao je u prethodnom periodu i brojne priredbe i predstave na engleskom jeziku, kao i ekskurzije u inostranstvo - u Grčku, Italiju, Francusku, Španiju, Austriju i Češku.

U okviru Centra “Kembridž, osim engleskog, izvode se i kursevi njemačkog jezika, a radi i škola slikanja.

Diplome su uručene u zgradi Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva “Prosvjeta” iz Bileće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana