U Trebinju obilježena krsna slava SDS-a

Srna
U Trebinju obilježena krsna slava SDS-a

TREBINjE - Gradski odbor SDS-a u Trebinju obilježio je danas u prisustvu članova stranke krsnu slavu - Svete apostole Petra i Pavla.

Iz Gradskog odbora SDS-a je saopšteno da su obilježavanju krsne slave, osim članova i simpatizera SDS-a, prisustvovali i gosti iz drugih opozicionih stranaka u Trebinju, kao i predstavnici Gradske boračke organizacije.

"Ovim povodom velikom broju dugogodišnjih članova stranke uručene su zahvalnice za rad i trud na očuvanju SDS-a", navodi se u saopštenju.

Iz SDS-a Trebinje su istakli da je obilježavanje krsne slave tradicija koja traje već 31 godinu, te da je 12. jul najvažniji dan za SDS, odnosno dan kada je SDS osnovana.

"SDS već 31 godinu odolijeva različitim iskušenjima i jedina je stranka u Republici Srpskoj koja je starija od same Republike Srpske. SDS krase njeni časni i nepotkupljivi članovi koji su stvarali Republiku Srpsku, ali i novi i mladi članovi koji imaju nove ideje", dodaje se u saopštenju.

Gradski odbor SDS-a Trebinje uputio je čestitku povodom krsne slave - Petrovdana svim članovima i simpatizerima stranke i svim pravoslavnim vjernicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana