U toku humanitarna akcija Trkačko-rekreativnog kluba "Majevica"

Srna
U toku humanitarna akcija Trkačko-rekreativnog kluba "Majevica"

BRČKO- U Brčkom je u toku humanitarna akcija koju je pokrenuo Trkačko-rekreativni klub /TRK/ "Majevica" iz tog grada početkom ovog mjeseca sa ciljem prikupljanja pomoći za djecu sa posebnim potrebama i brčanskom porodilištu.

Član TRK-a Željko Novaković rekao je da će akcija trajati do 15. januara, da je do sada putem žiralnih uplata prikupljeno 300 KM, a da je tokom trke Djeda Mrazova, koja je održana u subotu veče na Trgu mladih u Brčkom, prikupljeno 537 KM. 

"Svjesni smo da sredstva koja ćemo prikupiti neće riješiti njihove materijalne probleme, ali smo smatrali da je važno da im damo podršku ma kolika ona bila. Njihovi iskreni osmijesi su postali toliko dragi da im želimo uljepšati praznike", rekao je Novaković Srni. 

Član TRK-a Jelena Jovanović podsjetila je da je ovo treća godina zaredom kako Klub organizuje ovu humanitarnu akciju uoči Nove godine. 

"Prošle godine zbog epidemije virusa korona nismo mogli da organizujemo trku Djeda Mrazova, već je sedam članova Kluba istrčalo polumaraton, a pređene kilometre smo prodavali", rekla je Jovanovićeva. 

Ona je napomenula da svi koji žele da uplate novac za ovu humanitarnu akciju to mogu da urade na tekući račun Kluba: 527-236-00005429-42, Svrha: Trka Djeda Mrazova

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana