U Srpcu pokreću Dan otvorenih vrata

D. J.
U Srpcu pokreću Dan otvorenih vrata

SRBAC - Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević najavio je da će se od septembra Dan otvorenih vrata za privrednike održavati svakog posljednjeg petka u mjesecu u zgradi Opštinske uprave u sali broj pet.

Na ovaj način biće poboljšana međusobna komunikacija i evidentirani problemi sa kojima se privrednici susreću u svakodnevnom poslovanju.

- Trudićemo se da na licu mjesta pronađemo način za njihovo rješavanje, a ukoliko na određena pitanja ne budemo odmah mogli dati odgovor, dostavićemo ih u pismenoj formi u što kraćem roku - rekao je Dragosavljević. Prijave se mogu izvršiti svakim radnim danom od sedam do 15 časova do 20. u mjesecu na obrascu koji je dostupan u šalter-sali opštine i na zvaničnoj internet stranici Opštinske uprave, a više informacija može se dobiti na kontakt telefon 051/740-001, lokal 217.

- Nedavno smo oživjeli i Privredni savjet opštine Srbac, koji se periodično sastaje da bi analizirao stanje u privredi, a pokrenuli smo i novu internet stranicu “Investiraj u Srbac”. Sve to činimo da bismo Srbac pozicionirali kao transparentnu, odgovornu i otvorenu lokalnu zajednicu usmjerenu ka privrednom razvoju - istakao je Dragosavljević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana