U Banji Vrućici dnevno 700 gostiju

Ž. D.
U Banji Vrućici dnevno 700 gostiju

Teslić - Za boravak u "Banji Vrućici" nadomak Teslića turisti ovih dana traže mjesto više, a osim domaćih, pristiže ih veliki broj i iz inostranstva.

- U julu i avgustu vlada veliko interesovanje za ljetnje velnes aranžmane, ali i za zdravstvene programe tako da je ovo period individualnih posjeta kada na dnevnoj bazi u "Banji Vrućici" boravi oko 700 gostiju - kaže generali direktor Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" Aleksandar Radošević i dodaje da gosti imaju samo riječi hvale za ovaj turistički biser Srpske i da su oduševljeni organizacijom rada, ljubaznošću osoblja i širokim spektrom usluga koje mogu dobiti na jednom mjestu.

Zahvaljujući tome u "Banji Vrućici" je nastavljen trend rasta posjećenosti i u ljetnjim mjesecima i prvi put u novijoj istoriji ovog turističkog centra zabilježeno je više od 100.000 noćenja za prvih šest mjeseci godine.

- U prvoj polovini ove godine ostvarili smo više od 103.000 noćenja, što je za osam odsto više u odnosu na isti period prošle godine. Dodatno raduje činjenica da je povećan broj stranih turista na 43 odsto ukupnog broja - kazao je Radošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana