Trebinje: Praznici radosniji uz posebnu atmosferu

R. Mi. - Lj. A.
Trebinje: Praznici radosniji uz posebnu atmosferu

Trebinje, Bijeljina - Stanovnici Trebinja i Bijeljine, kao i svi oni koji u narednih 30 dana posjete ove gradove, biće u prilici da uživaju u manifestaciji "Zimzograd", koja je prvi put donijela jedinstvenu prazničnu čaroliju u ove gradove.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović otvorio je prvi trebinjski "Zimzograd", u okviru kojeg će u narednih mjesec dana nastupiti blizu 1.500 učesnika, u subotu uveče.

- Prvi "Zimzograd" posvećujemo djeci - kazao je Petrović i zahvalio je Udruženju "Napredna Hercegovina" koje je inicijator ove manifestacije, kao i svim predstavnicima javnih i privatnih preduzeća koji su podržali njegovu organizaciju.

Za "Zimzograd" se prijavilo tridesetak izlagača koji će do 19. januara u montažnim drvenim kućicama nuditi široku turističko-gastronomsku ponudu tradicionalnih jela.

Organizovan je bogat zabavni i kulturno-umjetnički program za sve uzraste.

I u Bijeljini je u subotu uveče prvi put otvorena turističko-ugostiteljska manifestacija "Zimzograd". U ovoj prazničnoj čaroliji najviše će tokom zimskog perioda uživati najmlađi za koje su  pripremljeni različiti sadržaji.

Manifestacija se održava u centru Bijeljine na gradskom trgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana