Trebinjci među najboljim nastavnicima bivše Jugoslavije

Srna
Foto: Srna

TREBINjE- Profesor istorije u banjalučkoj Gimnaziji, Trebinjac Danilo Kovač i profesor pravoslavne vjeronauke u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Trebinju Žanela Pažin našli su se među najboljim nastavnicima bivše Jugoslavije koju je proglasila Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije.

Na četvrtoj konferenciji, Asocijacija je proglasila novu generaciju najboljih nastavnika sa prostora bivše Jugoslavije, a tu prestižnu nagradu dobila je i učiteljica u Osnovnoj školi "Aleksa Šantić" u Osmacima.

Asocijacija proglašava najbolje nastavnike prema precizno utvrđenim kriterijumima, koji podrazumijevaju realizaciju obrazovnih projekata, uspjehe na školskim takmičenjima, pisanje didaktičkih sredstava i stručnih i naučnih radova, kao i doprinos lokalnoj ili regionalnoj zajednici.

Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije je neprofitabilno i nepolitičko udruženje nastavnika entuzijasta, koji rade na podizanju važnosti nastavničkog poziva i poboljšanju kvaliteta obrazovanja u svojim lokalnim sredinama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana