Tomaš kandidat za načelnika Prnjavora

V. K.
Tomaš kandidat za načelnika Prnjavora

Prnjavor, Banjaluka - Darko Tomaš iz SNSD-a biće kandidat za načelnika Prnjavora u ime koalicije koja je trenutno u ovoj opštini u opoziciji.

Kandidatura Tomaša, koji je trenutno na poziciji direktora Fonda zdravstvenog osiguranja RS, objelodanjena je na proširenoj sjednici Opštinskog odbora SNSD-a.

Tomaš je za sada jedan od rijetkih čija je kandidatura zvanično objelodanjena. Političke partije, podijeljene u dva bloka, predvođena SNSD-om i SDS-om, još ne otkrivaju karte i u javnost dospijevaju samo nezvanične informacije.

Jedna od njih je da će u trku za novi mandat u Novom Gradu najvjerovatnije aktuelni načelnik Snježana Rajilić iz SNSD-a, a na crtu bi mogao da joj izađe lider SRS RS Milanko Mihajlica. On tvrdi da je stranka zainteresovana za tu opštinu, ali da će konačnu odluku o tome donijeti Savez za promjene.

Kandidata za gradonačelnika Prijedora, po svemu sudeći, daće DNS, čiji je lider Marko Pavić trenutno na toj funkciji. Za glasove u Šamcu boriće se kandidat SNSD-a, ali aktuelni načelnik Savo Minić iz te stranke kaže da ne zna da li će u trku za novi mandat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana