Tokom vikenda oduzeto pet vozila, za jednim raspisana potraga

Srna
Foto: Agencije

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave (PU) Prijedor za vikend su od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli pet putničkih automobila, saopšteno je danas iz ove uprave.

Od lica B.V. iz Prijedora oduzet je u Novom Gradu "be-em-ve" nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i pod dejstvom alkohola, a po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 4.000 KM.

Od lica D.P. iz Novog Grada u Novom Gradu je oduzet "ford" kojim je lice upravljalo pod dejstvom alkohola, a utvrđeno je da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 14.700 KM.

Od lica S.D. iz Velike Kladuše u Krupi na Uni oduzet je "opel" nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a po osnovu neplaćenih kazni duguje više od 13.600 KM.

Od lica H.G. iz Bihaća u Kozarskoj Dubici oduzet je "audi" kojim je lice upravljalo prije sticanja prava na upravljanje, a ovo lice po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 27.000 KM.

Od lica E.Dž. iz Mostara oduzet je "pežo" koji potražuje PU Mostar, a lice je vozilom upravljalo prije sticanja prava na upravljanje i po osnovu neplaćenih novčanih nazni duguje više od 4.000 KM.

Slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv ovih lica nadležnom sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana