Sutjeska očarala sedmu silu

R. Đ.
Sutjeska očarala sedmu silu

Foča - Predstavnici osam medijskih kuća iz RS boravili su u Nacionalnom parku "Sutjeska" u svojevrsnoj prethodnici pred izvještavanje sa jednog od najvećih festivala za mlade "OK fest", koji će biti održan od 3. do 5. jula.

Novinarske ekipe su se minulog vikenda upoznale sa prirodnim blagom "Sutjeske", ali i sa ponudom adrenalinskog, planinskog i avanturističkog turizma, koji na Tjentište privlači na hiljade posjetilaca iz svijeta. Portparol "OK festa" Karolina Karalić kaže da je druženje novinara pred festival postalo tradicija.

- Svi oni koji nisu bili na Tjentištu uvjerili su se kakva ih priroda i fantastičan ambijent očekuju na "OK festu", a cilj nam je da oživimo Nacionalni park "Sutjeska". Rezervacije stižu sa svih strana, a sve je već gotovo popunjeno - rekla je Karalićeva.

Novinari kažu da ih je očarala Sutjeska, a njene ljepote posebno naglašavaju kamermani i fotoreporteri.

- Preporučujem svima odmor na ovom jedinstvenom području – rekao je novinar "Presa RS" Milovan Matić.

Posjetioce "OK festa" prvog dana će zabavljati "Zabranjeno pušenje", "Elemental" i "Brkovi", drugog "Edžesburn", "Bed kopi" i "Rundek kargo trio", a zavjesu će spustiti "Električni orgazam", "Darkvud Dub" i "Hladno pivo". Ulaz na sve koncerte je besplatan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana