Stević čestitao učiteljima: Vi mijenjate svijet nabolje!

GS
Foto: Arhiva

BIJELjINA - Povodom Svjetskog dana učitelja, potpredsjednik SP prof. dr Dalibor Stević, dekan Pedagoškog fakulteta Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu, uputio je čestitku svim prosvjetnim radnicima, u kojoj se ističe da rad na obrazovanju mladih naraštaja nije posao nego plemenita misija kojom se svijet mijenja nabolje.

„Vašim staranjem i radom čitav svijet postaje pismeniji, obrazovaniji, pametniji i prosvećeniji, a zahvaljujući vašoj posvećenosti, djeca i mladi u Republici Srpskoj postaće nosioci razvoja u svim segmentima našeg društva", kaže se, između ostalog, u čestitki dekana Stevića.

S obzirom da na Svjetski dan učitelja u ovoj godini počinje nastava za studente prve godine na oba javna univerziteta u Srpskoj, prof. Stević je u svojoj čestitki posebnu pažnju posvetio studentima pedagoških nauka, budućim prosvjetnim radnicima.

Čestitajući im početak akademske godine, Stević je poručio studentima da svojim znanjem i posvećenošću mogu da mijenjaju svijet:

„Svakodnevnim učenjem vi mijenjate sebe, a prenošenjem znanja drugima, uz ogromne količine ljubavi za ljude i poziv koji ste izabrali – vi mijenjate svijet", kaže se u čestitki povodom Svjetskog dana učitelja potpredsjednika SP prof. dr Dalibora Stevića, dekana Pedagoškog fakulteta Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana