Stefan iz Kotor Varoša u novoj bici za život

D. K.
Stefan iz Kotor Varoša u novoj bici za život

Kotor Varoš - Stefan Majstorović (15) iz Kotor Varoša, koji je obolio od leukemije, oporavlja se poslije operacije u Beogradu skupljajući snagu za nove životne pobjede.

Da bi u tome uspio ovom učeniku, čiji su roditelji nezaposleni, potrebna je podrška dobrih ljudi kako bi prikupio novac za nastavak liječenja. Majstorović se već dva mjeseca liječi na Odjeljenju hematologije Instituta za majku i dijete Srbije "Dr Vukan Čupić" u Beogradu.

Ljekari nisu imali drugog izbora osim da Stefanu prije desetak dana odstrane polovinu lijevog plućnog krila. Operacija je protekla uspješno, jaki bolovi su prošli, a na Stefanovo lice se vratio osmijeh.

- Stefan me zamolio da kažem da je veoma zahvalan svima koji mu pružaju pomoć i hrabre ga da istraje u borbi sa teškom bolešću. Posebno je zahvalan đacima, sportistima, članovima kulturno-umjetničkih društava i svim humanim ljudima koji mu pokazuju da nije sam - kaže njegov brat Darko.

Svi koji žele da pomognu novčane priloge mogu da uplate na račun kod Hipo Alpe Adrija banke: 552-038-15156198-06 sa naznakom "Za liječenje Stefana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana