Stanari: Drugi javni poziv za sufinansiranje kupovine prve stambene jedinice

Srna
Stanari: Drugi javni poziv za sufinansiranje kupovine prve stambene jedinice

STANARI - Opština Stanari objavila je drugi javni poziv mladim bračnim parovima za sufinansiranje kupovine ili izgradnje prve stambene jedinice na području ove lokalne zajednice, koji je otvoren do 1. marta.

Predsjednik Skupštine opštine Stanari Denis Stevanović rekao je Srni da će mladi bračni parovi koji ispunjavaju uslove konkursa biti sufinansirani iznosom od po 16.000 KM za kupovinu ili izgradnju prve stambene jedinice.

On je naveo da je ovo drugi javni poziv s ciljem podsticanja mladih bračnih parova da ostanu na ovom području, te da su odlukom Skupštine opštine sredstva uvećana u odnosu na prvi javni poziv.

Stevanović je dodao da prijave na javni poziv sa pratećom dokumentacijom treba dostaviti poštom na adresu opštine Stanari.

Na prvi javni poziv, raspisan prošle godine, od šest prijavljenih bračnih parova tri su ispunila kriterijume i potpisala ugovore o sufinansiranju kupovine ili izgradnje prve stambene jedinice u ovoj lokalnoj zajednici, za šta je iz budžeta opštine obezbijeđeno po 12.000 KM. /kraj/alu/ljlj

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana