Srebrenica ima posebnu pažnju institucija RS

K. Ć.
Srebrenica ima posebnu pažnju institucija RS

Srebrenica - Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović najavio je juče da će u Srebrenicu u narednih petnaestak dana doći ministri iz Vlade koji će se dogovoriti o aktivnostima u vezi sa projektima koje su pripremili načelnik opštine Mladen Grujičić i njegovi saradnici.

- Riječ je o realnom sektoru i onom što interesuje građane Srebrenice - rekao je Čubrilović koji je sa ministrom saobraćaja i veza Neđom Trninićem razgovarao sa Grujičićem o stanju i problemima u Srebrenici.

On je ocijenio da su mladi ljudi koji vode ovu opštinu opredijeljeni za budućnost bez obzira na probleme koji opterećuju sve lokalne zajednice.

- Sve institucije RS stoje uz rukovodstvo Srebrenice koja zaslužuje i ima posebnu pažnju. Mislim da sve ono što se dešavalo treba da bude samo podstrek za bolju saradnju, brži razvoj i svjetliju budućnost - poručio je Čubrilović.

Grujičić je istakao da je Srebrenici najvažnije da ekonomski osnaži kako bi sva druga pitanja mogla biti jednostavnije rješavana.

- Važno je da očuvamo kurs stabilnosti, povjerenja, suživota i razvoja Srebrenice koji smo zauzeli poslije izbora i koji podržavaju sve institucije RS - rekao je Grujičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana