"Srbi za Srbe": Održano humanitarno takmičenje u šutiranju trojki

GS
Foto: Srna

KOTOR VAROŠ- U Kotor Varošu održano je takmičenje u brzom šutiranju trojki "Trojka iz bloka", a sav prihod namijenjen za rješavanje stambenog pitanja sedmočlane porodice Zubović iz naselja Čepak, navedeno je iz Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" koja je organizator ovog sportsko-zabavnog turnira.

U donatorskoj kutiji je prikupljeno 760 KM, a zahvaljujući sponzorima i novcu prikupljenim od prodaje pića obezbijeđena su značajna finansijska sredstva za porodicu koja je u stanju socijalne potrebe.

"Porodica Zubović trenutno ne ostvaruje nikakva redovna primanja i žive u izuzetno teškim uslovima, tako da će novčana pomoć ovoj socijalno ugroženoj višečlanoj porodici dobro doći", poručili su iz organizacije "Srbi za Srbe".

Na turniru, koji je održan sinoć na igralištu Radničkog univerziteta, učestovala su 72 šutera, a pobjednik je David Savić. Drugo mjesto osvojio je Milan Gavrić, a treće Stefan Krčić.

"Pobjednici su svi koji su učestvovali. Naša ideja je da u sportskom i zabavnom duhu okupimo ljude dobre volje svih generacija, od tri do 103 godine, jer samo je važno učestovati", naveli su iz Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana