Srbac: Najmlađi neće ostati uskraćeni za paketiće

D. J.
Srbac: Najmlađi neće ostati uskraćeni za paketiće

SRBAC - Pandemija virusa korona uticala je na mnoge segmente društva, ali ipak nije prekinula tradicionalne manifestacije u Srpcu koje će ovog puta ipak biti održane u nešto drugačijim uslovima i uz poštovanje epidemioloških mjera.

Udruženje žena i Turistička organizacija opštine Srbac organizuje danas i sutra novogodišnji sajam u Srpcu na kojem će građani moći kupiti suvenire, narodne rukotvorine, novogodišnje ukrase i druge proizvode koje su izrađivale članice ovog udruženja.

Sajam će biti održan u centru grada u periodu od devet do 15 časova.

- U prodaji će se naći i prehrambeni artikli poput zimnice, pekmeza i slično, kao i razni aranžmani, koje ćemo prodavati po akcijskim cijenama - rekla je predsjednica Udruženja žena Vesna Smiljanić.

Zbog epidemiološke situacije ove godine neće biti održana Dječija nova godina, ali najmlađi neće ostati uskraćeni za poklon paketić.

Direktor Centra za kulturu i sport Radovan Mitraković rekao je da će danas ispred njihove ustanove biti organizovana podjela paketića za djecu uzrasta do sedam godina koje je obezbijedila opština Srbac u partnerstvu sa Turističkom organizacijom.

- Pandemija virusa korona nas je spriječila da ove godine priredimo zabavu za mališane u Domu kulture ali će sva djeca po planu dobiti paketić, uz fotografisanje sa Djeda Mrazom - rekao je Mitraković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana