Srbac: Dragosavljević cilja Ćirićevu fotelju

A. J.
Srbac: Dragosavljević cilja Ćirićevu fotelju

Srbac - Kandidat SNSD-a za načelnika Srpca biće Mlađan Dragosavljević, koji je inače predsjednik srbačkog SNSD-a, odlučio je Opštinski odbor stranke.

Dragosavljević je jednoglasno podržan i od Izvršnog komiteta OO SNSD-a Srbac i mjesnih organizacija SNSD-a.

- Na predstojećim izborima očekujem podršku DNS-a i SP-a, kao budućih koalicionih partnera. Ukoliko budem izabran za prvog čovjeka Srpca, pokušaću da otklonim sve nedostatke u opštini, polazeći od nagomilanih problema socijalne i ekonomske prirode - rekao je Dragosavljević.

Međutim, još nije poznato da li će Dragosavljevića podržati SP, sa sadašnjim načelnikom Dragom Ćirićem na čelu, dok nije sporna podrška DNS-a, sa kojim SNSD ima potpisan sporazum o zajedničkoj saradnji.

- Čekamo uputstva iz Banjaluke i iz vrha stranke. Poštovaćemo odluku kakva god da bude. Ukoliko u SNSD-u budu nekorektni, postoji opcija da izađemo sa samostalnom listom ili da se priklonimo Savezu za promjene. Očekuje nas dogovor do kraja sedmice, ali podvlačim da nemamo nikakvih obaveza prema bilo kome - rekao je Ćirić i dodao da ukoliko SP dobije kandidaturu za mjesto načelnika, on će se ponovo uključiti u trku za prvog čovjeka Srpca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana