Skupština grada Bijeljina: Imenovani novi direktor Doma zdravlja i načelnici odjeljenja

GS
Skupština grada Bijeljina: Imenovani novi direktor Doma zdravlja i načelnici odjeljenja

BIJELjINA - Skupština grada Bijeljina na današnjoj sjednici izvršila je više smjena i imenovanja direktora ustanova i načelnika odjeljenja u opštinskoj upravi.

Željko Grebić iz SNSD-a imenovan je umjesto Dejana Savića iz PDP-a za načelnika Odjeljenja za privredu, Stevan Trifković iz SNSD-a umjesto dosadašnjeg načelnika Mladena Savića za načelnika Odjeljenja za poljoprivredu, Dragan Stanimirović iz SNSD-a imenovan je umjesto Miladina Rakića iz SDS-a za načelnika Odjeljenja za urbanizam i prostorno uređenje. 

Mladen Savić iz SDS Semberija imenovan je na upražnjeno mjesto načelnika Odjeljenja za finansije, Mićo Todorović iz SP-a umjesto Race Marjanovića iz PDP postavljen je za načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu, te Danijela Đukin iz SNSD-a, umjesto Duška Milovanovića iz DEMOS-a, za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja. 

Radenko Tešić iz Socijalističke partije Srpske imenovan je umjesto Radosava Đokića iz PDP-a za vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije grada Bijeljina, a Tanja Kojić iz Ujedinjene Srpske, umjesto Dušanke Gavrić iz SDS Semberija, na mjesto vršioca dužnost direktora "Semberskih novina".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana