Skijaši došli na svoje

A. J.
Skijaši došli na svoje

Banjaluka - Snježne padavine obradovale su ljubitelje zimskih sportova u RS, priredivši idealne uslove za skijanje u planinskim centrima.

Na Jahorini su u funkciji ski-liftovi "Poljice" i "Poljice" bebi-lift, te šestosjedi "Poljice", "Ogorjelica" i "Skočine", a otvoren je i Zabavni park "Ogorjelica".

- Pozivamo sve da dođu na Jahorinu i nauče skijati na uređenom ski-poligonu i zabave se na tjubing stazi, koja se nalazi u okviru našeg zabavnog parka - rekla je portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Ona je navela da hotel "Bistrica" ima najpovoljniju ponudu jer cijena polupansiona u dvokrevetnoj sobi po osobi iznosi 66 KM, a noćenje sa doručkom 56 KM.

- Hotel "Bistrica" ima i specijalnu ponudu za svoje goste, ali i one koji to nisu. Za 15 KM mogu ručati i iskoristiti bazen i teretanu - rekla je Lizdekova.

Skijaše koji posjete Vlašić očekuje zimska idila sa više od 45 centimetara snijega. 

- Gostiju ima, putevi su prohodni i popunjenost je zadovoljavajuća. Cijena noćenja sa doručkom i upotrebom velnes programa za dvije osobe radnim danima je 198, a vikendom 272 KM - rekli su u hotelu "Blanka" na Vlašiću.

U Planinskom skijaškom društvu "Ljubijski rudar" kažu da na Kozari snijega ima u izobilju, rade dvije staze od 600 i 900 metara, te bebi-staza.

- Dnevna cijena ski-pasa za odrasle je 15, a za djecu deset KM. Putevi do planine su očišćeni, uslovi za skijanje idealni - rekao je predsjednik ovog društva Božo Grbić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana