Semberci od jutra stajali u redovima za vakcinu

Lj. A.
Semberci od jutra stajali u redovima za vakcinu

BIJELjINA - Dom zdravlja u Bijeljini juče je organizovao vakcinaciju stanovništva protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja, a od ranih jutarnjih časova građani su stajali u redu za imunizaciju “fajzer” vakcinom.

Direktor bijeljinskog Doma zdravlja Danijela Đukin rekla je da je za samo dva i po časa vakcinisano 350 građana bez prethodnog zakazivanja.

- To je bilo najavljeno i završeno, ali pošto su redovi građana i dalje bili ispred Vakcinalnog centra, nastavili smo masovnu vakcinaciju kineskom vakcinom “sinofarm” - istakla je Đukinova i dodala da nema potrebe za stvaranjem gužve, jer se vakcinacija obavlja nesmetano i imaju dovoljne količine vakcina.

Prema njenim riječima, odziv stanovništva na vakcinaciju protiv virusa korona je fantastičan, što daje nadu da je podignuta svijest i da su ljudi shvatili da se jedino vakcinacijom može pobijediti pošast korone.

Dom zdravlja je na platou ispred Vakcinalnog centra obezbijedio sugrađanima koji čekaju u redu suncobrane, klupe i vodu za osvježenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana