Savez za novu politiku potpisao sporazum o usaglašenom djelovanju sa SNSD-om

Srna
Savez za novu politiku potpisao sporazum o usaglašenom djelovanju sa SNSD-om

BIJELjINA - Savez za novu politiku peta je stranka koja je sa bijeljinskim Gradskim odborom SNSD-a potpisala sporazum o usaglašenom političkom djelovanju, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

U saopštenju se navodi da je Gradski odbor SNSD-a nastavio strateške pripreme za predstojeće lokalne izbore i aktivnosti na definisanju vlastitog koalicionog kapaciteta.
- Savez za novu politiku peta je stranka koja je potpisala i odlučila da podrži kandidata za gradonačelnika Bijeljine koga predloži Gradski odbor SNSD Bijeljina - ističe se u saopštenju.
Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić i Saveza za novu politiku Bijeljina Petar Mitrović, a potpisivanju je prisustvovao i predsjednik Saveza za novu politiku Zoran Mastilo sa saradnicima.

U saopštenju se navodi da je konstatovana bliskost stavova ova dva politička subjekta i zajednička briga za sredinu u kojoj žive.
- Izražena je spremnost da se upotrijebe najkvalitetniji ljudski i intelektualni kapaciteti s ciljem razvoja našeg grada. Značajne investicije, koje predstoje u našoj sredini treba shvatiti kao izazove koji će značajno unaprijediti kvalitet života na ovom prostoru - konstatovano je na sastanku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana