Šamac: Otvoreno novoizgrađeno dječije igralište

Srna
Šamac: Otvoreno novoizgrađeno dječije igralište

ŠAMAC- Rukovodstvo opštine Šamac i predstavnici filijale Rajfajzen banke obišli su danas novoizgrađeno dječije igralište u šamačkom centralnom parku, u koje je zajednički uloženo 6.000 KM.

U parku u Šamcu postavljeni su tobogani, vrteške, ljuljaške, klackalice i uređen je kompletan prostor za ove rekvizite, a u izgradnju ovog igrališta Rajfajzen banka je uložila 4.000 KM, a opština Šamac 2.000 KM.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević zahvalio je predstavnicima filijale Rajfajzen banke, navodeći da su 4.000 KM dobijene po javnom pozivu Banke.

Milićević je napomenuo da je ovo peto novoizgrađeno ili obnovljeno igralište na području opštine Šamac u protekla tri mjeseca.

"U toku je izgradnja i uređenje dječijeg igrališta u Mjesnoj zajednici Novo selo, a prošle godine smo uredili dječije igralište na području Mjesne zajednice Donja Slatina. Cilj nam je da do naredne jeseni opremimo još igrališta kako bi završili narednu godinu sa ukupno 10 dječijih igrališta na ovom području", rekao je Milićević.

Direktor Javne ustanove Dječije obdanište "Radost" Marijana Dujković izrazila je zadovoljstvo jer djeca iz vrtića često borave u parku.

"Zadovoljstvo je veće s obzirom na to da idemo u susret Nedjelji djeteta, čiji je slogan žU zdravom tijelu zdrav duhž", rekla je Dujkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana