Renovirana zgrada policijske stanice u Čelincu

Srna
Renovirana zgrada policijske stanice u Čelincu

Čelinac - Zajedničkom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i opštine Čelinac renoviran je objekat policijske stanice u ovoj lokalnoj zajednici koji je sagrađen 1970. godine, koji organizaciono funkcioniše u sastavu Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Komandir policijske stanice Čelinac Dragan Railić istakao je da je zamijenjena vanjska stolarija, uređena fasada i krovni podšiv, a završen je i značajan dio limarskih radova.


"U narednom periodu predstoji nam unutrašnje uređenje objekta", istakao je Railić i dodao će se završetkom svih radova značajno poboljšati uslovi rada službenika.

Uređenjem stepeništa na ulazu u objekat, postavljanjem ograde od inoksa i dekorativnih detalja zgrada policijske stanice u Čelincu je dobila sasvim novi izgled.

Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković rekao je da je i ovaj objekat, uz ostale javne ustanove i preduzeća koji su renovirani, u funkciji građana i da kao takav mora da bude prepoznatljiv i uređen.

"U sanaciji smo učestvovali sa više od 10.000 KM, a spremni smo podržati i narednu fazu unutrašnjeg uređenja", naglasio je Zeljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana