Realizovani mnogi infrastrukturni i privredni projekti u Laktašima

Srna
Realizovani mnogi infrastrukturni i privredni projekti u Laktašima

Laktaši - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je 20 godina vlasti ove stranke u Laktašima, osim mnogih infrastrukturnih projekata, rezultiralo i stvaranjem novih poslovnih zona u naseljima Aleksandrovac i Trn. Dodik je najavio i formiranje poslovne zone u Drugovićima na petlji novog auto-puta.

"Disperzija toga će učiniti Laktaše razvijenijim i jačim", poručio je Dodik na tribini SNSD-a u Aleksandrovcu.


On je rekao da se u ovom naselju razvija industrijska zona, te da će za nekoliko dana biti otvorena fabrika u kojoj će posao dobiti 300 radnika.

"To je bila saradnja lokalnih i republičkih vlasti, ali i opredjeljenje investitora iz Slovenije da otvori fabriku ovdje", naglasio je Dodik i izrazio uvjerenje da SNSD ima podršku građana Lakataša.

Predsjednik Savjeta SNSD-a za društveno-ekonomska pitanja Zoran Tegeltija rekao je da rezultati ove stranke garantuju da će SNSD nastaviti i u narednom periodu da vlada.

"Opština Laktaši nastaviće razvoj i prosperitet. Ova opština je uzor i primjer većini drugih lokalnih zajednica", naglasio je Tegeltija.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Laktaši Ranko Karapetrović rekao je da će građanima uvijek biti na usluzi, te da je značajna komunikacija sa građanima u rješavanju njihovih problema.

"Osnovna orijentacija biće unapređenje privrednog ambijenta, te stvaranje uslova za privlačenje domaćih i stranih investitora. Najvažnije je da pomognemo i sačuvamo domaće privrednike", rekao je Karapetrović.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Laktaši Boris Spasojević uvjeren je u pobjedu ove stranke na lokalnim izborima i u dalji razvoj Laktaša, jer smatra da SNSD ima kompetentne ljude na listi za odbornike i kvalitetnog kandidata za načelnika opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana