Radost za mještane Donji Podgradaca: Asfaltnim putem do boljih uslova života u Potkozarju

Milan Vujić
Radost za mještane Donji Podgradaca: Asfaltnim putem do boljih uslova života u Potkozarju

GRADIŠKA – U Mjesnoj zajednici Donji Podgradci danas su u upotrebu puštene tri asfaltirane dionice puta u zaseocima Popovići, Savići i Maleševići ukupne dužine 1 100 metara za čiju je izgradnju izdvojeno 130 000 KM.

-Gradska uprava prepoznaje potrebe mještana svih 56 mjesnih zajednica i te potrebe pretvara u projekte koje realizuje. Svaka ozbiljna i odlučna Gradska uprava, unatoč globalnoj krizi, iznađe sredstva u budžetu za investiranje infrastrukturnih projekata - rekao je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Adžić podsjeća da u posljednjih sedam godina gradska uprava, zajedno sa mjesnim zajednicama stvara uslove za bolji život i veću perspektivu gradiških sela.

-U svakoj mjesnoj zajednici svake godine, gradimo infrastrukturu. To je za nas važno pitanje. U skladu sa mogućnostima gradimo puteve, vodovod, mostove, rasvjetu, seoske domove… - ističe Adžić.

Mještanka Dobrila Švraka kaže da za njih put znači sve.

-Mi smo do sada imali mnogo problema zbog loših puteva. Sada se situacija svake godine popravlja - ističe Švraka koja je gradonačelnika Adžića dočekala sa pogačom i rakijom.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Donji Podgradci Bojana Savić izrazila je zahvalnost u ime mještana Donjih Podgradaca i izrazila nadu da će Grad Gradiška podržati i druge projekte koji su od značaja za ovo selo.

-Ova dionica je dobar znak, dobra poruka za naše stanovništvo - istakla je Savićeva.

Ona je istakla da su asfaltirani putevi u tri zaseoka u Donjim Podgradcima veliki iskorak u infrastrukturi ove mjesne zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana