Radio Drvar proslavlja pola vijeka postojanja

Srna
Radio Drvar proslavlja pola vijeka postojanja

DRVAR- Radio Drvar, jedini srpski radio u Federaciji BiH, danas proslavlja 50 godina postojanja.

Radio Drvar se prvi put oglasio 2. juna 1974. godine, te da je kao svjedok vremena i vjerodostojni hroničar zbivanja bio i ostao u službi vjernih slušalaca.

U Radio Drvaru, jedinom mediju u drvarskoj opštini, danas su zaposlena samo dva radnika koji posao obavljaju predano i sa velikom ljubavlju.

Oni 24 časa dnevno emituju informativni, obrazovni, dokumentarni, kulturni, vjerski, omladinski, dječiji, zabavni, sportski i humoristički program, nastojeći da zadovolje ukuse svih uzrasta.

Iako opterećen nezavidnom materijalnom situacijom, iz Radio poručuju da će nastaviti objektivno da informišu sugrađane, ali i stanovnike ostalih srpskih povratničkih opština - Glamoča, Bosanskog Grahova, Bosanskog Petrovca i Istočnog Drvara.

Povodom pola vijeka postojanja čestitke zaposlenima uputili su načelnik opštine Dušica Runić, poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica, delegati iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH Goran Broćeta i Duško Radun, ministar pravosuđa i uprave u Livanjskom kantonu Aleksandar Rodić, Pokret Srba Krajišnika, brojni zvaničnici i slušaoci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana