Prva dama na skakaonici, prosidba uz ovacije publike

R. T.
Prva dama na skakaonici, prosidba uz ovacije publike

Višegrad - Ovogodišnje izdanje sportsko-turističke manifestacije "Skokovi sa višegradske ćuprije" pored pobjednika Borka Miladinovića obilježili su i drugoplasirana Lana Marković, prva djevojka na ovom takmičenju, te takmičar Zvjezdan Arsenić iz Banjaluke, koji je tu priliku iskoristio da zaprosi djevojku Tamaru Janković.

- Peti put sam prvi u Višegradu. Na svakoj skakaonici izmjerim visnu sa koje skačem i raspitam se za dubinu vode, da bih skoku prilagodio odraz i ostale elemente prije nego što tijelo dodirne vodu - rekao je pobjednik, koji je na takmičenje stigao iz Užica.

Beograđanka Lana kazala je da nije ni sanjala da će zauzeti drugo mjesto u konkurenciji iskusnih skakača. Trećeplasiranog Radeta Šćepanovića iz Kolašina višegradska publika dobro poznaje, jer je do sada učestvovao na svim skokovima sa ćuprije.

- Odlična organizacija, zahvalna publika, topla voda i dobra atmosfera ponesu čovjeka da da sve od sebe da skok bude što ljepši i kvalitetniji - naglasio je Rade.

Zvjezdan se nije popeo na pobjedničko postolje, ali je na sofi Mosta Mehmed-paše Sokolovića na Drini, u pauzi između skokova, pitao djevojku koja ga je sve vrijeme bodrila, da se uda za njega.

- Da - rekla je ushićeno Tamara, a onda je Zvjezdan izvadio vjerenički prsten i stavio joj ga na ruku, uz ovacije publike.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana