Prnjavor: Omladinski centar na raspolaganju svima koji su "duhom" mladi

Srna
Foto: Srna

PRNjAVOR - Predsjednik Skupštine Omladinskog centra u Prnjavoru Adnan Selimović izjavio je danas za Srnu da rad ove organizacije ne isključuje učešće svih zainteresovanih, iako su aktivnosti članova Statutom planirane za sugrađane od 15 do 30 godina.

"To što je u našem Statutu navedena određena starosna dob kojoj posvećujemo najviše pažnje i aktivnosti ne znači da nećemo organizovati događaje i za naše mlađe i starije sugrađane. U naš Centar je dobro došao svako ko se duhom osjeća mladim" , poručio je Selimović, nakon otvaranja prostorija Omladinskog centra u sklopu Doma kulture u Prnjavoru.

On kaže da nakon devet mjeseci djelovanja sada i zvanično imaju jednu polaznu tačku, odnosno mjesto gdje će se okupljati mladi ljudi, i zahvalio svima koji su pomogli dosadašnji rad Centra.

"Naša vrata će uvijek biti otvorena za mlade sugrađane. Ovdje mogu doći i kada im treba pomoći da pronađu rješenje za neki problem, kada imaju lijepe vijesti, kada im je samo potreban predah od svakodnevice, kutak gdje će se dobro osjećati" , kaže Selimović.

On je uputio i poziv mladima da se u većem broju priključe Omladinskom centru.

"Samo ako nas je mnogo i imamo jasnu viziju možemo raditi na kreiranju bolje sredine za nas mlade. Od jeseni ćemo još jače, bolje i više raditi na realizaciji novih aktivnosti i projekata, uključujući umjetničke, sportske i po prvi put ekološke radionice" , rekao je Selimović.

Otvaranje prostorija Omladinskog centra svojim dolaskom podržali su načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, kao i predstavnici USAID-a, IOM-a u BiH i IN Fondacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana