Prijem za studenta generacije Nedu Smiljić

Srna
Foto: srna

KOTOR VAROŠ- Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za studenta generacije na Filozofskom fakultetu Nedu Smiljić, koja je za ostvarene rezultate i prosjek ocjena 9,83 nagrađena zlatnom značkom Univerziteta u Banjaluci.


Sakan je rekao Srni da je ovakav uspjeh za svako poštovanje i da je ovo još jedno u nizu priznanja lokalnoj zajednici, te je kao znak zahvalnosti uručio Smiljićevoj novčanu nagradu od 400 KM.

"Kotor Varoš je oduvijek bio rasadnik talenata, što se potvrdilo i ovog puta. Neda je naš ponos, učinila nas je prepoznatljivim u regionu i ne sumnjam da će jednog dana postati istinski stručnjak u svom poslu", naglasio je Sakan.

Sakan je istakao da je Smiljićeva dobar primjer za sve mlade ljude da idu putem uspjeha, ostvaruju dobre rezultate, usavršavaju se i jednog dana postanu generacija koja će svoju sredinu mijenjati na bolje.

Smiljićeva je tokom srednjoškolskog obrazovanja bila i učenik generacije u Srednjoškolskom centru "Nikola Tesla" Kotor Varoš.

"Filozofski fakultet sam odabrala jer sam oduvijek željela da radim sa djecom, da budem učiteljica i smatram da se u ovoj oblasti mogu dosta usavršavati. Nagrada koju sam dobila za mene je podstrek da nastavim istim tempom i dodatno se usavršim u struci, a upisala sam master studije", rekla je Smiljićeva.

Smiljićeva, koja je ujedno i predsjednik Omladinskog centra "Peta strana svijeta" u Kotor Varošu, zahvalila je načelniku i njegovim saradnicima za znak pažnje i podršku u realizaciji brojnih projekata za mlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana