Prijedor: Nema zaraženih radnika bolnice

Srna
Prijedor: Nema zaraženih radnika bolnice

PRIJEDOR, 16. APRILA /SRNA/ - Komandant Gradskog štaba za vanredne situacije u Prijedoru Milenko Đaković saopštio je da među radnicima bolnice "Doktor Mladen Stojanović" u tom gradu nema lica zaraženih virusom korona, da među njima nema lica koja imaju simptome zaraze i da nijedan radnik ove zdravstvene ustanove nije hospitalizovan zbog sumnje na zarazu.

Đaković je ranije danas nakon sjednice Štaba za vanredne situacije rekao da su u izolatorijumu prijedorske bolnice hospitalizovana dva pacijenta, od kojih je jedan pozitivan na virus korona, a da je drugi pacijent pod sumnjom, da se za njega čekaju rezultati testa i da je riječ o zdravstvenom radniku prijedorske bolnice.

"Nije u pitanju zdravstveni radnik prijedorske bolnice nego je u pitanju pacijent kojeg je zdravstveni radnik prijedorske bolnice uputio u izolaciju sumnjajući na moguću zarazu", navedeno je u novom saopštenju.

Đaković je uputio izvinjenje javnosti zbog pogrešno objavljene informacije.

"Posebno se izvinjavam svim zdravstvenim radnicima u Prijedoru, svim zaposlenima u bolnici i njihovim porodicama za neugodnosti, straha i uznemirenosti koji su izazvani ovom nepreciznom objavom", dodaje se u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana