Pregršt priznanja Sari Ninković iz Rogatice

S. M.
Pregršt priznanja Sari Ninković iz Rogatice

ROGATICA - U rogatičkom Srednjoškolskom centru “27. januar” juče su dodijeljene diplome i druga priznanja za 57 učenika Gimnazije, Ekonomske škole i smjera agroturističkih tehničara, koji su ove školske godine okončali srednjoškolsko obrazovanje.

Direktorica centra Žaklina Lelek rekla je da je riječ o jednoj od uspješnijih generacija, iako je njihovo školovanje pratila pandemija virusa korona pa se nastava odvijala i na onlajn način.

Najuspješniji đak ove generacije je gimnazijalka Sara Ninković, koja je na svečanosti pobrala najviše aplauza, ali i priznanja. Uz priznanje učeniku generacije Sara je pohvaljena i kao jedini nosilac diplome “Vuk Karadžić” i odličan učenik.

Uz “zlatnu” Saru, pohvale i nagrade, koje je za sve najuspješnije obezbijedio i uručio načelnik opštine Milorad Jagodić, dobilo je još deset odlikaša i dva učenika koji nisu imali izostanaka sa nastave - Ivan Ješić, tokom četvorogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja i Aleksandar Janjić u četvrtom završnom razredu.

Jagodić je maturantima poželio puno zdravlja i radosti i da im se u životu ostvare sve želje, ali i da kad steknu nova obrazovanja dođu na područje opštine i pomognu njen razvoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana