Predsjednik „Noćnih vukova“: Njegujemo tradiciju i promovišemo prirodne ljepote Srpske

Srna
Predsjednik „Noćnih vukova“: Njegujemo tradiciju i promovišemo prirodne ljepote Srpske

BANjALUKA- Predsjednik Moto-kluba “Noćni vukovi Republike Srpske” Goran Tadić izjavio je Srni da je 10. jubilarna Vidovdanska vožnja prošla dobro, kao i da ovaj klub njeguje tradiciju i promoviše prirodne ljepote Srpske.

-Naš klub se malo razlikuje od ostalih. Mi gajimo tradicionalne vrijednosti, obilazimo manastire, crkve i spomenike. Naši gosti su oduševljeni, kao i svake godine i uvijek se trudimo kada je riječ o organizaciji Vidovdanske vožnje, koja je postala brend u našem moto-svijetu - rekao je Tadić.

Prema njegovim riječima, više od 60 članova Moto-kluba položilo je vijence na spomenik najmlađem borcu Vojske Republike Srpske Spomenku Gostiću u Doboju.

Vožnja je završila kod Hrama Svetog Nikole na Ozrenu, gdje je proslavljen Vidovdan - krsna slava Vojske Republike Srpske.

-Vidovdanska vožnja je završila dobro, nije bilo padova sa motora i niko nije nastradao, a to je najbitnije, pogotovo jer su vremenski uslovi bili lošiji i zbog kiše je bilo klizavo na putu - rekao je Tadić.

On je dodao da su gosti iz Češke, Slovačke, Srbije, Crne Gore i Australije oduševljeni sa prirodnim ljepotama Republike Srpske, pogotovo sa rijekom Vrbas i kanjonom.

Vidovdanska vožnja krenula je iz Brčkog ka Banjaluci, gdje su članovi Moto-kluba “Noćni vukovi” položili vijenac na spomenik Dvanaest banjalučkih beba i spomenik caru Nikolaju, odakle su se uputili prema Doboju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana