“Preda-PD” : Otvoren foto-konkurs za tri teme o Kozari

Srna
“Preda-PD” : Otvoren foto-konkurs za tri teme o Kozari

PRIJEDOR- Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “Preda-PD” raspisala je danas foto-konkurs o Kozari.

Konkurs “Fil Kozara for sizons”(FeelKozara4Seasons), koji se organizuje u okviru projekta “Fil Kozara” (Fil Kozara) i koji je otvoren do 18. aprila u ponoć, obuhvata tri teme - prirodne ljepote ove planine u nekom od godišnjih doba, fotografije nastale tokom posjeta Memorijalnom kompleksu Mrakovica i fotografije neke sportske avanture na Kozari.

“Nudi svim učesnicima, pa i onima koji će odlučivati o izboru najbolje fotografije putem društvenih mreža, atraktivne i fantastične nagrade”, navodi se u saopštenju Agencije “Preda-PD”.

Svi koje vole Kozaru i ljubitelji su fotografije, bili amateri ili profesionalci, mogu učestvovati u sve tri teme šaljući najviše po jednu fotografiju po temi.

Šansu da osvoje neku od nagrada imaju i svi koji pomognu u izboru najboljih fotografija na “Fejsbuk” i “Instagram” stranicama “Fil Kozara” ili napišu zašto vole ovu planinu.

Osim pobjedničkih fotografija, žiri će izabrati još 51 fotografiju, koje će zajedno sa nagrađenim fotografijama biti izložene na panoima u šetališnoj zoni grada Prijedora, te proglasiti pobjednike 22. aprila u podne.

“Fil Kozara” sufinansira EU posredstvom projekta “EU for biznis” (EU4Business), koji zajednički sprovode Njemačka agencija za međunarodnu saradnju, Razvojni program UN i Međunarodna organizacija rada u okviru Programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Njemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana