Poziv Zvorničanima da prijave novonastalu štetu

Srna
Poziv Zvorničanima da prijave novonastalu štetu

ZVORNIK - Gradska uprava Zvornik pozvala je danas građane, kojima je sinoćnje olujno nevrijeme pričinilo štetu na poljoprivrednim usjevima, stambenim i pomoćnim objektima, automobilima i drugim materijalnim dobrima, da prijave novonastalu štetu.

Prijave se vrše u Odjeljenju za stambeno-komunalne i poslove saobraćaja.

Rukovodilac Službe Civilne zaštite grada Zvornika Rajko Jurošević rekao je Srni da je olujno nevrijeme, praćeno kišom i ledom, najviše štete nanijelo poljoprivrednim imanjima, stambenim objektima, vozilima i drugim dobrima.

-Prikupljamo podatke sa terena da bismo vidjeli razmjere nastale štete - rekao je Jurošević i dodao da je u gradu oboreno jedno stablo koje je uništilo automobil.

Prema njegovim riječima, pripadnici Službe Civilne zaštite i Profesionalne vatrogasne jedinice, Komunalne policije i preduzeća “Vodovod i komunalije” su na terenu i preduzimaju neophodne mjere da se situacija normalizuje.

U Policijskoj upravi Zvornik Srni je rečeno da lice kome je oštećeno vozilo u nevremenu podnosi prijavu nadležnoj policijskoj stanici, na osnovu koje će policija izaći na lice mjesta i konstatovati zatečeno stanje.

-Na osnovu toga, a na zahjev stranke, policijska stanica izdaje potvrdu o prijavi događaja na osnovu koje oštećeno lice ostvaruje svoja prava - rečeno je u Policijskoj upravi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana