Potpisan sporazum podrške SDS-a i PDP-a zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Derventa

Srna
Potpisan sporazum podrške SDS-a i PDP-a zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Derventa

DERVENTA - Opštinski odbori SDS-a i PDP-a u Derventi potpisali su danas koalicioni sporazum podrške zajedničkom kandidatu za načelnika ove opštine Vladi Kovačeviću.

Sporazum su sa Kovačevićem potpisali predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Derventa Branko Katanić i predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Milan Đukić.

Kovačević smatra da je došlo vrijeme za promjene u Derventi i da struka treba da bude ispred stranke.

"Promjene ne mogu da dođu same i pozivam sve građane da se uključe u izborni proces. Ne smijemo da budemo zarobljeni politikama, ideologijama, ucjenama. Moramo da pružimo ruke jedni drugima, da se poštujemo u uvažavamo, da planiramo za bolje sutra", rekao je Kovačević novinarima.

On je izrazio spremnost da sa saradnicima radi časno, pošteno i odgovorno, jer, kako je rekao, želi da Derventa i Republika Srpska budu po mjeri svih građana.

Potpisivanju sporazuma prisustvovala je potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić i zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić.

Trivićeva je rekla da je važno što su predsjednici opštinskih odbora zajedno sa kandidatom za načelnika ovaj sporazum potpisali u prisustvu većine kandidata za odborničke liste, te da postoji čvrsta podrška na terenu.

Savić je istakao da su PDP i SDS ponudili građanima Dervente mladog, čestitog i energičnog čovjeka.

"To je ono što narod u Republici Srpskoj traži, da u lokalnim zajednicama upravljaju mlađi, ljudi koji su motivisani i voljni da donesu boljitak svima. Nadam se da će tako biti i u Derventi, da ćemo uspjeti", rekao je Savić.

Rukovodstvo opštinskih odbora SDS-a i PDP uvjereno je u izbornu pobjedu zajedničkog kandidata za načelnika opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana