Policijska uprava Bijeljina: Dan otvorenih vrata za najmlađe sugrađane

Srna
Foto: srna

BIJELjINA - Policijska uprava Bijeljina organizovala je danas, povodom Dana policije - 4. aprila, Dan otvorenih vrata za najmlađe sugrađane da bi im približila aktivnosti i opremu s kojom policija radi, rekao je komandir Policijske stanice Bijeljina jedan Duško Vasiljević.

Vasiljević je rekao da su djeca imala priliku da se upoznaju sa opremom, vozilima, radom dežurne službe, kao i prostorijama gdje se izdaju lična dokumenta.

"Zadovoljstvo mi je da približimo naš dio posla najmlađima", rekao je novinarima Vasiljević, te dodao da je važno posao policije približiti sugrađanima da bi imali bolju podršku i saradnju pri obavljanju zadataka.

On je dodao da, povodom Dana policije i 30 godina postojanja policije Republike Srpske, organizuju i akciju dobrovoljnog davanja krvi, prijem za porodice palih boraca i penzionisane policajce, kao i parastos i polaganje vijenaca na spomenik poginulim policajcima.

Učenik šestog razreda Osnove škole "Knez Ivo od Semberije" Nikola Lekić rekao je da policija jako važna za bezbjednost građana. "Spasavaju nas od mnogih nesreća i pomažu nam", naveo je Lekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana