Pojačane radarske kontrole od danas do 20. marta

Srna
Pojačane radarske kontrole od danas do 20. marta

Brčko - Saobraćajna policija distrikta Brčko ove sedmice vrši pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima.

Jedinica saobraćajne policije kontrolisaće brzinu kretanja vozila na saobraćajnicama koje iz Brčkog vode ka Bijeljini, Loparama, Tuzli i Banjaluci, saopšteno je iz Policije distrikta Brčko.


Policija distrikta Brčko raspolaže neobilježenim /civilnim/ vozilima koja su opremljena kamerom za snimanje prekršaja u pokretu i savremenim stacionarnim laserskim radarima, te uređajima za bezbjedno zaustavljanje vozila na putu, navodi se u saopštenju.

Kontrola brzine kretanja vozila iz oba smjera vrši se pomoću stacionarnih radara na putnim pravcima Brčko-Lončari /u Dejtonskoj ulici/, Brčko-Bijeljina /Bijeljinska/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/.

Iz policije napominju da će, osim planiranih, biti vršene i nenajavljene kontrole brzine kretanja vozila pokretnim radarom koji je pogodan za postavljanje na bilo kojoj dionici puta i koji automatski samostalno radi i registruje prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana