Podijeljeni paketi pomoći za 105 porodica u Mrkonjić Gradu

Srna
Podijeljeni paketi pomoći za 105 porodica u Mrkonjić Gradu

MRKONjIĆ GRAD- Za 105 porodica sa područja opštine Mrkonjić Grad danas su podijeljeni paketi pomoći povodom predstojećeg Vaskrsa.

Porodice su posjetili i pakete im uručili predstavnici opštine, u saradnji sa lokalnim Centrom za socijalni rad i Crvenim krstom.

Načelnik opštine Dragan Vođević rekao je novinarima da treba izaći u susret i obezbijediti pomoć za svete praznične dane onima koji nisu u mogućnosti da to sami sebi priušte.

- To je najmanje što možemo, treba da se okrenemo komšijama, prijateljima i rodbini i da svi učestvujemo u izgradnji boljeg društva za bolje sutra svih nas - istakao je Vođević.

Direktor Centra za Socijalni rad Dragan Plejić naglasio je da je ovo postala tradicije i da na ovaj način pokazju da misle na sugrađane, ne samo koji su najugroženiji, nego i na one koji su usamljeni, kojima djeca ne mogu doći.

- Oni su danas dobili sve što im je potrebno za vaskršnju trpezu - rekao je Plejić.

Starica Anđa Kukilo rekla je da prima invalidsku penziju od 240 KM, tako da joj je svaka pomoć dobrodošla, kao i da joj veoma znači što ju je posjetio načelnik opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana