Počelo proljećno uređenje Šamca

Srna
Počelo proljećno uređenje Šamca

Šamac - Odjeljenje opštine Šamac za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove pokrenulo je danas proljećno uređenje grada pod motom "Za ljepši Šamac", koje će trajati do 14. aprila.

Današem početku akcije pridružili su radnici Opštinske uprave predvođeni načelnikom opštine Đorđem Milićevićem, radnici javnih preduzeća, Civilne zaštite, te učenici osnovnih i srednjih škola.


Aktivnosti će obuhvatiti hortikulturno uređenje grada, uklanjanje šiblja i niskog rastinja na zaraslim javnim površinama i parcelama u vlasništvu opštine, prikupljanje komunalnog otpada sa javnih površina, uklanjanje ostataka od plakata i oglasa sa stubova javne rasvjete i stabala, postavljanje novih klupa i farbanje postojećih, orezivanje drveća, farbanje betonskih saksija.

Načelnik opštine Đorđe Milićević istakao je da je cilj da ovaj grad bude ljepši i uređeniji.

"Ovih mjesec dana sva građevinska operativa biće uključena prema planu. Želim da istaknem da ćemo u okviru ovih aktivnost spojiti Ulicu cara Dušana sa naseljem Nemanjića", rekao je Milićević.

Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Vedrana Mihaljčić ističe da je planirano da sve aktivnosti budu završene do 15. aprila - Dana opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana