Plavi kit stigao u Kotor Varoš?

A. J.
Plavi kit stigao u Kotor Varoš?

Kotor Varoš - U Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Kotor Varošu pooštrene su mjere predostrožnosti i nadzor nad učenicima nakon što se prije nekoliko dana pojavila sumnja da je jedna od učenica igrala opasnu igru "Plavi kit".

- Zbog sumnje da je djevojčica postala dio opasne igre koja je alarmirala cijeli svijet, školu je posjetio i inspektor Policijske stanice u Kotor Varošu, kada je utvrđeno da je strah predimenzioniran i da je za sada sve pod kontrolom, ali je neophodan oprez nastavnika i roditelja kako bi djeca bila bezbjedna - rekao je naš sagovornik iz policije.

Direktorica Osnovne škole "Sveti Sava" Slađana Šubara u kratkom telefonskom razgovoru rekla je da nema ništa da kaže u vezi sa ovim slučajem.

- Inspektor MUP-a je predsjednik Savjeta roditelja u našoj školi i prema tome to je dovoljan razlog da uđe u školu - rekla je Šubara.

Kako nezvanično saznajemo, mjerama predostrožnosti bavilo se i Nastavničko vijeće škole, koje je nastavno osoblje zadužilo da razgovara sa učenicima i da ih upozori na opasnost koju nosi igranje ove opasne igre.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova RS (MUP) potvrdili su da su dobili prijavu iz Kotor Varoša i da istragu u vezi sa ovim slučajem vodi Uprava kriminalističke policije MUP-a RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana