PDP Istočno Sarajevo: Imamo najbolje kandidate, nema bjanko podrške

Srna
PDP Istočno Sarajevo: Imamo najbolje kandidate, nema bjanko podrške

ISTOČNO SARAJEVO- Gradski odbor PDP-a Istočno Sarajevo smatra da ima ubjedljivo najbolje kandidate za gradonačelnika i načelnike pojedinih opština koje su u sastavu grada, te detaljno analizira potencijalne kandidature, posebno za gradonačelnika Istočnog Sarajeva i načelnike opština u ovom gradu.

Iz Gradskog odbora PDP-a Istočno Sarajevo poručuju da na području grada i šest gradskih opština razgovori u vezi sa kandidaturama za predstojeće lokalne izbore mogu biti samo u okviru opozicionog bloka, te da će isključivo tražiti kompromis s ciljem uspješnog zajedničkog nastupa.
U saopštenju se ističe da će sjesti za sto samo sa onima koji poštuju princip dogovaranja, a odbaciti nametanja bilo koje vrste.

Iz Gradskog odbora PDP-a poručili su biračima i članstvu da će imati ozbiljan politički gard u dogovaranju za najvažnije pozicije na narednim izborima i da nikome neće dati "bjanko" podršku bez šireg političkog koncepta.
- Na bazi programa i vizije za razvoj grada i opština ćemo koncipirati i kandidature i koalicije - ističe se u saopštenju.

Iz ovog odbora naglašavaju da su ponosni na mandat aktuelnog gradonačelnika Nenada Vukovića koji ovu funkciju, kako su ocijenili, obavlja dostojanstveno, odgovorno i na zadovoljstvo velikog broja građana svih šest gradskih opština.

U saopštenju se dodaje da najbolji moraju biti kandidati za pojedinačne funkcije, a ko su najbolji reći će stanovnici u okviru istraživanja javnog mnjenja koje je u toku na ovom području.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana