Patriotizam ideja vodilja u brizi za RS

A. J.
Patriotizam ideja vodilja u brizi za RS

Prijedor - Socijalistička partija nastaviće da bude maksimalno opredijeljena da brine o interesima Republike Srpske, da se krajnje patriotski odnosi prema svim važnim pitanjima i da na bazi osjećaja patriotizma politički djeluje.

Izjavio je to lider SP-a Petar Đokić u ponedjeljak uveče u Prijedoru gdje je podijelio članske karte za 100 novih članova koji su u SP pristupili iz NDP-a.

Đokić je rekao da će ovo pojačanje socijalistima u Prijedoru omogućiti dodatni rast i razvoj, jer su svojom aktivnošću i kreativnošću na prethodnim izborima pokazali da zaslužuju poštovanje.  

Bivše predsjednice aktiva mladih i aktiva žena prijedorskog NDP-a Milica Dvizac i Svetlana Kotroman izjavile su da su u SP prešle jer su bile nezadovoljne radom rukovodstva NDP-a čije se političko djelovanje bazira samo na neargumentovanoj kritici vlasti u RS i zanemarivanju mladih i žena.

- Smatramo da SP-a pruža priliku mladim ljudima da se kao njeni članovi politički afirmišu i daju priliku da gradimo bolje društvo - rekla je Dvizac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana