Otvoreno dječije igralište u Donjoj Dragotinji

Srna
Foto: SRNA

PRIJEDOR- U Donjoj Dragotinji kod Prijedora danas je otvoreno dječije igralište, deveto u okviru akcije "Za srećno djetinjstvo", koju grad realizuje zajedno sa privrednicima, a riječ je o donaciji preduzeća "Javor".

Menadžer ovog privrednog društva Goran Šalabalija izjavio je novinarima u Donjoj Dragotinji da su se odazvali ovoj akciji i svojim učešćem pridružili svim prijedorskim privrednicima koji su željeli uljepšati djetinjstvo najmlađim sugrađanima.

Vršilac dužnosti direktora Osnovne škole "Jovan Cvijić" Branka Šalabalija ocijenila je da je ovo jako lijepa akcija.

 "To je akcija u kojoj prvenstveno pružamo radost djeci i ja sam kao majka veoma srećna i drago mi je što i područna odjeljenja nisu izostavljena. Nadam se da će tako biti i ubuduće", rekla je Šalabalija.

Ona je navela da nastavu u ovoj školi trenutno pohađa 19 učenika od prvog do petog razreda, kao i da je u toku rekonstrukcija krova koju finansira Vlada Republike Srpske.

Zamjenik gradonačelnika Prijedora Žarko Kovačević istakao je da se na ovaj način pokazuje da Prijedor nije samo zona oko tržnog centra "Patrija" i šetalište.

 "Igrališta pravimo i u ruralnim mjesnim zajednicama i nismo zaboravili ni područne škole, a tako ćemo nastaviti i dalje", naveo je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana