Otvoren “Zimski grad Modriča” na trgu

Srna
Otvoren “Zimski grad Modriča” na trgu

MODRIČA - Manifestacija “Zimski grad Modriča”, bogata kulturnim i zabavnim sadržajem, počela je večeras na Trgu Dr Milan Jelić u ovoj opštini i trajaće do 4. januara.

Otvarajući manifestaciju načelnik Modriče Mladen Krekić rekao je da večerašnjom zabavom počinje obilježavanje božićnih i novogodišnjih praznika kojima se posebno raduju djeca.

Krekić je istakao da je drugi po redu “Zimski grad” posvećen djeci sa posebnim potrebama u ovoj opštini.

On je rekao da je među prodajnim kućicama na trgu i “Kuća dobročinstva” sa poklonima privrednika, organizacija i pojedinaca, a njihovom prodajom biće prikupljena sredstva za djecu sa posebnim potrebama i socijalno ugroženu djecu.

Direktor Turističke organizacije Modriča Aleksandra Tošanović rekla je da ova manifestacija organizovana pod pokroviteljstvom opštine, brojnih privredih preduzeća i organizacija sa prostora tog prostora.

Tokom manifestacije na Trgu Dr Milan Jelić, Srpskom kulturnom centru i Kulturno-sportskom centru publici će se predstaviti kulturno-umjetnička društva iz Modriče, članovi različitih sekcija Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić”.

Nastupaće i učenici osnovnih škola “Sveti Sava” i “Sutjeska”, mališani iz Dječijeg obdaništa “Naša radost”, Muzičko društvo “Isidor Bajić”, Amaterska scena mladih, Etno grupa “Vida”, te djeca iz Dnevnog centra za lica sa posebnim potrebama “Sunce Obervalisa” iz Modriče.

Vjetar i kiša nisu omeli nastup pop pjevačice Tijane Dapčević, kojoj je ovo prvo gostovanje u Modriči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana