Otvoren sportsko-rekreativni centar u Vrbanjcima

Srna
Foto: SRNA

KOTOR VAROŠ - U mjesnoj zajednici Vrbanjci u Kotor Varošu svečano je otvoren sportsko-rekreativni centar čija je vrijednost 100.000 KM.

Objekat su otvorili načelnik opštine Zdenko Sakan, federalni ministar za izbjegla i raseljena lica Edin Ramić i generalni sekretar Saveza opština turskog svijeta Fahri Solak. Sredstva za izgradnju fudbalskog, košarkaškog i dječijeg igrališta obezbijedili su Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH i Savez opština turskog svijeta u iznosu od 90.000 KM, dok je opština Kotor Varoš iz budžeta izdvojila 10.000 KM. Sakan je naglasio da je ovo jedan od mnogih projekata koji je zajednički realizovan u saradnji sa federalnim ministarstvom.

"Nastojali smo da obezbijedimo dodatne sadržaje za mlade, ali i za sve one koji se rekreativno bave sportom. Iskreno se nadam da će ovaj sportski centar posjećivati mladi i da će biti od koristi mještanima Vrbanjaca", rekao je novinarima Sakan.

Ramić je istakao da je Kotor Varoš lijepa sredina za život i da će ovaj projekat podstaći mještane Vrbanjaca da se rekreativno bave sportom.

Generalni sekretar Saveza opština turskog svijeta Fahri Solak izrazio je zadovoljstvo što je prvi put u Kotor Varošu, te istakao da je uvjeren da će djeca ovog kraja vlastitu budućnost graditi u miru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana