Otvoren Prvi turnir mjesnih zajednica Prnjavora, za nagradu se bore 23 ekipe FOTO

Ivana Vinčić
Foto: Fejsbuk/Darko Tomaš

PRNjAVOR- Na Prvom turniru mjesnih zajednica Prnjavora u fudbalu koji je otvoren danas i igra se na stadionu "Siniša Peulić", učešće je uzelo 23 ekipe, a glavna nagrada je 50.000 KM investicionih sredstava za mjesnu zajednicu pobjedničke ekipe.

Turnir je otvorio gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš, a svečanosti su prisustvovali ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić i predsjednik Skupštine grada Željko Simić.

Tomaš je rekao da je iznos nagrade, koju je obezbijedio grad, jedan od dobrih motiva za učešće na turniru, ali i veliki podsticaj za pobjedu.

-Ekipa koja pobijedi, učiniće dobro djelo za svoju mjesnu zajednicu, za svoje selo, jer se sa 50.000 KM može riješiti neki od projekata koji je važan za sve mještane- naglasio je Tomaš.

Jedan od članova organizacionog odbora turnira Goran Deket istakao je da je odziv ekipa i posjetilaca iznad očekivanja.

-Na turniru, od 34 mjesne zajednice, učestvuju 23, što je odličan odziv. Povratne reakcije koje prate turnir su pozitivne, posebno ako imamo u vidu činjenicu da je ovo i prvi ovakav turnir u Republici Srpskoj- rekao je Deket.

Finale je najavljeno za sutra od 20.00 časova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana